Skip to main content

PROGRAM ATTENTION FESTIVALEN 2024

Samme program, i to deler av landet. Attention 2024 gjennomføres i Oslo 4.september og i Bergen 6.september.

PROGRAM

08:00 – 09:00 Registrering og fotografering
God morgen, kjære festivaldeltaker!

Når dørene åpner klokken 08:00, håper vi du er klar til å fylle kunnskapsbanken, hilse på fine mennesker på tvers av bransjer, og komme i riktig festival-stemning. FOR en dag dette skal bli!

Du kan også bruke denne timen på en valgfri fotografering, om du ønsker å oppdatere ditt LinkedIn-profilbilde.

09:00 – 09:10 Velkommen og intro ved konferansier
Dyktige Carina Olset Hovda ønsker velkommen i Oslo, og Hilde Sandvik i Bergen og vil lede deg gjennom foredragene.

Carina har 21 år bak seg som journalist, både i lokal, regional og nasjonal presse. Hun har lang erfaring som programleder, blant annet med sine 16 års fartstid i NRK.

09:10 – 09:35 Atle Vårvik
“Motets kraft vinner – også på LinkedIn”.
Fem minutter til spørsmål på slutten.

Når Atle kickstarter det hele, er det bare å lene seg tilbake og bli inspirert. Han er mannen som skapte MOT, en av Norges mest verdifulle merkevarer for ungdom.

Atle har over 30 års erfaring som entreprenør, leder, og identitets- og kulturarkitekt. Han har lang erfaring med å få mennesker, lag og virksomheter til å vokse.

Han fikk tildelt «Årets Ladejarl» for fremragende verdibasert ledelse nasjonalt og internasjonalt, og for effektiv ledelse med målbare resultater. «Idrettsgallaens Hederspris» gikk også til den tidligere skøyteløperen, for å ha skapt gode verdier i samfunnet.

Han er tidligere Norgesmester og Olympier – og var blant verdens åtte beste skøyteløpere i 1994. Atle er også mannen bak den kjente aerodynamiske «Donald-drakten».

Ellers har Atle Norgesrekord på LinkedIn, med 8 millioner visninger og 300 poster på 365 dager.

09:35 – 10:00 Fredrik Fornes
Foredrag om de nyeste LinkedIn-funksjonene.
Fem minutter til spørsmål på slutten.

Fredrik Fornes har coachet flere av de største selskapene i Norge, og lært dem hvordan de med personlige profiler får fem ganger bedre rekkevidde, sammenlignet med bedriftsprofiler.

Han er en anerkjent foredragsholder, med-gründer av Hubify og snart aktuell med egen bok.

Fredrik sitt foredrag vil gjøre deg oppdatert på alle de nyeste LinkedIn-funksjonene. Så langt i 2024 har LinkedIn rullet ut flere nye funksjoner som svært få i Norge kjenner til og utnytter.

Her får du servert alle de viktigste nyhetene, og hvordan du kan bruke dem til å maksimere din bedrifts synlighet på plattformen.

10 – 10:25 Hans Petter Stub
Foredrag om employer branding.
Fem minutter til spørsmål på slutten.

Hans Petter Stub er en av Norges mest erfarne konsulenter innen employer branding og har jobbet for kunder som DNB, TINE, Sopra Steria og Equinor.

Han har undervist på flere høyskoler og universiteter, og holder kurs i employer branding for HR Norge. Hans Petter er den eneste mottakeren av æresprisen i Magnet Awards, NM i employer branding.

Til daglig jobber han i Whydentify.

10:25 – 10:45 Pause
Kaffe, kaffemat og frukt.

10:50 – 11:25 Richard van der Blom
Foredrag om algoritmer og salg.
Fem minutter til spørsmål på slutten.

Blant stjernene som kommer, er algoritme-eksperten fra Nederland.  Richard er grunnlegger av Just Connecting HUB – et internasjonalt byrå som tilbyr innsiktsbasert LinkedIn-opplæring og konsulenttjenester for markedsføring og salg.

Siden 2010 har han gitt opplæring til over 300 000 fagpersoner og bistått over 950 selskaper over hele verden. Blant kundene hans er selskaper som Nestlé, Siemens, InterSystems, Salesforce, Capgemini, Philips og mange flere.

Han er forfatter av over 500 blogger (med over 23 millioner årlige visninger) og rapporter om sosialt salg og LinkedIn. Richard er også utgiver av den årlige LinkedIn Algorithm Insights Report (med over 5 millioner nedlastinger).

Videre er han medlem av en uavhengig LinkedIn Tink Thank siden 2015 og en erfaren internasjonal hovedtaler, som har talt på over 100 scener i Austin, Boston, Buenos Aires, Marrakech, London, Paris, Singapore og mange flere. Og nå kommer han til Harstad og Bergen!

11:25 – 11:50 Christine Calvert
Foredrag om skriving.
Fem minutter til spørsmål på slutten.

Christine kan skape skriveglede hos alle! Hun er Norges eneste tekstdoktor, leverer skreddersydde foredrag og kurs, noe som både gir inspirasjon og nyttige verktøy. Christine har jobbet med skriving og kommunikasjon i 35 år – som tekstforfatter, global webredaktør, og førstelektor.

Hun har blitt kåret til «Årets kursholder» av Confex og har fått høyest skår av samtlige foredragsholdere på flere konferanser, bl.a. Best i Tekst. Tekstdoktoren elsker godt språk og sitter i juryen for Riksmålsforbundets Gullpenn.

Hun har skrevet bøkene Skriv for nettet – kort og godt, Skriv så det selger og Skriv godt, bli forstått (den siste sammen med Ove Dalen).

Vi er heldige som får æren av å lytte til denne kompetente energibomben av ei dame. Christine (og hennes gullsko) på scenen gjør både deg og pennen din glad!

11:50 – 12:10 Camilla Hager
Foredrag om kunstig intelligens (AI) og innholdsproduksjon.
Fem minutter til spørsmål på slutten.

Ønsker du å få flere ideer, treffe målgruppen din midt i hjertet og skille deg ut, og generelt få mer fart på innholdsproduksjonen? Da kan du glede deg til å høre Camilla prate om hvordan du utnytter AI og ChatGPT til å mestre sosiale medier som en proff, og samtidig bruke mindre tid.

Camilla er gründer og byråleder i tekstbyrået HvabeHager i Trondheim. Her har hun og kollegaene hjulpet hundrevis av bedrifter i alle tenkelige (og utenkelige!) bransjer med å finne ordene som får dem til å skinne. Hun har i en årrekke holdt kurs og foredrag for private og offentlige virksomheter, og har også gitt ut boken Skriv så du får JA.

12:15 – 13:00 Lunsj
Felles lunsj i eget område.

13:00 – 13:45 Breakout-rom 1
I denne delen blir alle deltakere fordelt på tre grupper (se hvilken gruppe du tilhører på billetten din).

Du kan selv velge hvilken gruppe du havner på, når du bestiller billetten. På den måten kan du samkjøre deg med andre du eventuelt reiser sammen med – eller vil på samme gruppe som.

Hvilken gruppe du havner på bestemmer hvilket breakout-rom du starter på. For eksempel: Er du gruppe 1, starter du i breakout-rom 1, med Christine og Camilla.

Hver gruppe får likevel dra innom alle tre breakout-rommene. Etter 45 minutter med workshop i det ene rommet, får du ti minutter på å forflytte det til ditt neste rom.

Breakout-rom 1: Christine Calvert og Camilla Hager: Skriv LinkedIn-innlegg som får ting til å skje.
Breakout-rom 2: Richard van der Blom: Slik gjør du LinkedIn om til en salgsmaskin.
Breakout-rom 3: Fredrik og Hans Petter: Slik lager du en innholdsstrategi og pusser opp profilen.

13:55 – 14:40 Breakout-rom 2
Her skal du og din gruppe inn i deres andre breakout-rom. Vi gjentar det hele med 45 minutter workshop, før du får ti minutter på å forflytte deg til ditt neste rom.

For eksempel: Dersom ditt første breakout-rom var rom 1, skal du nå videre til rom 2. Startet du på rom 2, skal du nå til rom 3. Og startet du på rom 3, skal du nå videre til rom 1.

Breakout-rom 1: Christine Calvert og Camilla Hager: Skriv LinkedIn-innlegg som får ting til å skje.
Breakout-rom 2: Richard van der Blom: Slik gjør du LinkedIn om til en salgsmaskin.
Breakout-rom 3: Fredrik og Hans Petter: Slik lager du en innholdsstrategi og pusser opp profilen.

14:50 – 15:35 Breakout-rom 3
Siste workshop! Og nå kjenner du regla. Dersom ditt forrige rom var rom 1, skal du nå til rom 2. Rom 2 til rom 3, og rom 3 til rom 1.

Breakout-rom 1: Christine Calvert og Camilla Hager: Skriv LinkedIn-innlegg som får ting til å skje.
Breakout-rom 2: Richard van der Blom: Slik gjør du LinkedIn om til en salgsmaskin.
Breakout-rom 3: Fredrik og Hans Petter: Slik lager du en innholdsstrategi og pusser opp profilen.

15:35 – 17:30 After Work med DJ.
Mingling og hygge. Mulig å kjøpe drikke i baren.

Attention (2)

OSLO?

4. september 2024

Kjøp billetter her

BERGEN?

6. september 2024

Kjøp billetter her